Προφίλ

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρία Ipodima.gr ξεκίνησε το 2007 ως βιοτεχνία υποδημάτων. Με κατασκευές σε μεγάλη Γκάμα Υποδημάτων στην ελληνική αγορά και από το 2013 με φυσικό κατάστημα, από το 2018 μπήκαμε και σε μορφή  Ιντερνετικου  καταστήματος ( e-shop )

Το κατάστημα Ipodima.gr λειτουργεί στον Πειραιά από το 2007 και παράλληλα αναπτύχθηκε και η βιοτεχνοια υποδημάτων.

 

Αργότερα, αποφασίσαμε να εστιάσουμε και στη λιανική πώληση. Το 2011 με το φυσκό καταστημα Κορυδαλλου ,& το 2013με το φυσκό καταστημα στο Κιατο ,& το 2018  επεκταθηκαμε και στο διαδικτυο με το e-shop. μας  www.ipodima.gr

 

Ο συνδυασμός της ποιότητας και των προσιτών τιμών είναι αυτός που έχει κάνει το κατάστημα μας στο ΚΙΑΤΟ  ένα από τα καλύτερα της αγοράς.

 

Στην πορεία και ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής ανοίξαμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ώστε να έχουμε πρόσβαση σε όλη την Ελλάδα.

 

Η εμπειρία και η γνώση τόσων χρόνων αλλά και η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός μας τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα παρόλα τα χρόνια αντικατοπτρίζονται στα παπούτσια που διαλέγουμε για τη συλλογή μας και φροντίζουμε πάντα για την ποιότητα, τις τιμές αλλά κυρίως την εξυπηρέτηση που θα συναντήσετε σε κάθε συνδιαλλαγή μας.